ÖSSZETÉTEL:
Dehidratált marhahús (30%), rizspehely (30%), rizs (15%), sertészsír (8,5%),marhazsír, szárított (cukor)répapép, hidrolizált marha fehérje (5%), nátrium-klorid, frukto-oligoszacharidok (F.O.S 0,30%) metiszulfonil-metán (M.S.S.M%) (Glu04M%), 0. 0,04%, kondroitin-szulfát (0,026%), ásványi anyagok, vitaminok.
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK:
Nyersfehérje 26,00%, Nyersrost 3,50%, Nyerszsír 15,50%, Nyershamu 7,50%, Omega-6 zsírsavak 1,10%, Omega-3 zsírsavak 0,85%.
Energia 4015 Kcal/Kg.
ADALÉKANYAGOK/kg:
A-vitamin (retinil-acetát 3a672a formájában) 14 000 I.U./kg, D3-vitamin (kolekalciferol 3a671 formájában) 980 NE/kg, E-vitamin (all-rac-alfa-acetát-tokoferol formájában) 240 mg/kg , B1-vitamin (tiamin-mononitrát 3a821 formájában) 10,00 mg/kg, B2-vitamin (riboflavin formájában) 10,00 mg/kg, B6-vitamin (piridoxin 3a831 formájában) 6,00 mg/kg, B12-vitamin (cianokobalamin) 0,12 mg/kg, 08 biotin (3a83 mg/kg) ) 0,32 mg/kg, niacin (3a314) 25,00 mg/kg, pantoténsav (3a841) 15,00 mg/kg, folsav (3a316) 1,40 mg/kg, kolin-klorid (3a890) 1000 mg/kg, vas.0 mg/kg , Vas(II)-szulfát-monohidrát 3b103 304 mg/kg, szelén 0,20 mg/kg, nátrium-szelenit 3b801 0,43 mg/kg, réz 12,00 mg/kg Réz(II)-szulfát-pentahidrát 3b405 47,00 mg/kg0,0 mg/kg Mangán-szulfát-monohidrát 3b503 92 mg/kg, cink 140,00 mg/kg, cink-oxid 3b603 173 mg/kg, jód 1,60 mg/kg, kálium-jodid 3b201 2 mg/kg.ADALÉKANYAGOK – ÍZEK/Kg. Gesztenye kivonat 0,40%
Szemcseméret: médium
Javasolt: 12 hónapos kortól
Kiszerelés: 20 kg
Hidrolizált fehérje:
A hidrolizálás során a fehérje molekulákat alkotó aminosavakat kisebb egységekre, peptidekre darabolják. Nevezhetjük akár előemésztett fehérjének is. Mivel az allergia az élelmiszerben található fehérjére adott hibás immunválasz, így allergiás kutyák számára is jó lehet a hidrolizált fehérjét tartalmazó táp. A „feldarabolt” fehérje ugyanis már nem vált ki immunválaszt.
Dehidradált húsok/fehérjék:
Egy speciális és kíméletes eljárással a hús nedvesség tartalmát kivonják, kiszárítják azt. Ennek hatására a húsban levő tápanyagok és ásványi anyagok koncentrálódnak. Ezáltal egy adott mennyiségű dehidratált húsnak nagyobb a tápértéke, mint egy ugyanakkora mennyiségű friss húsnak.
Glükozamin-szulfát:
A természetben széles körben előforduló szénhidrát, amely az ízületi sérülések, funkció és mozgékonyság javítására szolgál
Lazacolaj (EPA, DHA): az omega-3 zsírsavat alkotó esszenciális zsírsavak, melyeket leggyakrabban tengeri halakból vonnak ki. Jótékony hatása van a szív- és érrendszerre, szőrre és bőrre, az idegrendszer fejlődésére és működésére, az ízületi gyulladásokra és az immunrendszerre.
Ajánlott:
Tiszta, friss víz mindig álljon a kutya rendelkezésére. Tanácsos fokozatosan bevezetni a kutya étrendébe, a régi eledel folyamatos csökkentése mellet valamint 7-10 nap alatt teljesen átállni erre a teljes értékű szárazeledelre. A mellékelt táblázatban feltüntetett mennyiségek az egyes állat igényeitől, életkorától és sajátos szükségleteitől függően változhatnak. A mennyiséget igazítani kell az évszakhoz kapcsolódó feltételekhez, valamint a kutya fizikai állapotához és tevékenységéhez. Tárolja hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől távol. Természetes súlyveszteségnek kitett termék.
A terméket színezékek nélkül készítik: a kismértékű színváltozások, a felhasznált alapanyagok miatt következnek be és nem befolyásolják a minőséget.